Methode

Easy Swim vestje SwimdayDe kinderen zwemmen met een Easyswim zwemvestje. In het zwemvestje zitten voor en achter twee foam stukken die tijdens de zwemlessen onder professionele begeleiding eruit gehaald kunnen worden. Door deze hulpstukken eruit te halen,  kan het kind onder professionele begeleiding proberen af te bouwen, waardoor het uiteindelijk zonder hulpmiddelen zelfstandig op een veilige manier door het water kan bewegen.   

Het grote voordeel van het leren zwemmen met het Easyswim zwemvestje is dat het zowel tijdens als buiten de zwemlessen gebruikt kan worden. Let wel op! Het is geen reddingsvestje dus goed op letten bij het vrij zwemmen. Door ook in eigen tijd te gaan zwemmen met de kinderen kan het kind sneller gewend raken aan het water waardoor het uiteindelijk ook eerder watervrij is. Zwemmen is namelijk een sport van veel uren maken om uiteindelijk resultaat te kunnen boeken.

Opbouw van de les

De les duurt in totaal 60 minuten.

  • 10 – 15 minuten: Spelenderwijs in en uit het water komen.
  • 20 – 30 minuten: Aandacht aan  het verbeteren van de techniek bij het zwemmen op de rug en buik.  
  • 5-10 minuten: Aanleren en verbeteren van het onderwater gaan.

Omdat ik net ben gestart met het de lessen met SwimDay mogen de ouders de gehele les blijven kijken. Als de groepen groter gaan worden en ik ga met een andere instructeur de lessen geven dan mogen de ouders de laatste 10 minuten van elke les komen kijken wat die les is geleerd. 

Tarieven

Inschrijfgeld (inclusief Easyswim vestje)

€ 40,-

Inschrijfgeld (exclusief Easyswim vestje)

€ 10,-

Maand abonnement *

€ 58,- *

Losse lessen (60 minuten)

€ 14,50 *

Zomervakantie tarief per les (60 minuten

€ 13,50

Diploma zwemmen

€ 20,- *

ZOMERVAKANTIE ACTIE

Meld je aan voor na de zomervakantie (start is 1 september 2021) dan krijg je het easyswim vestje gratis twv 30 euro

*De tarieven zijn voor zowel A, B als het C- diploma hetzelfde.

**Op de eerste van de maand wordt door SwimDay de factuur via de mail naar u gestuurd.

De diploma’s

Zwem diploma's SwimdayDe diploma’s waar de kinderen voor zwemmen zijn van de ENVOZ. Dit is een internationaal erkend leerbedrijf dat sinds 1980 aangesloten is bij de Swimming Teachers Association. Dit bedrijf heeft een samenwerking met 21 verschillende andere landen in de wereld. Dus niet alleen in Nederland worden deze diploma’s uitgegeven maar ook bijvoorbeeld in Australië.

Bij SwimDay wordt er voornamelijk aandacht besteed aan de A, B en C-diploma lijn. Dit zijn namelijk ook de meest bekende diploma’s.

Voor meer informatie over de diploma’s verwijs ik u naar de website www.envoz.nl

Belangrijk om te weten is dat er bij SwimDay diploma wordt gezwommen zodra uw kind er klaar voor is. Wanneer uw kind voldoet aan de eisen van het zwemdiploma kan het kind door de instructeur van SwimDay worden getoetst. Dit wordt op de locatie gedaan waar uw kind ook les krijgt. Natuurlijk zijn de opa, oma, papa, mama, broer, zus en andere familie en vrienden altijd welkom om het kind aan te moedigen.

Inschrijven

Via onderstaand formulier kunt u het kind inschrijven voor de zwemlessen. Na ontvangst van het inschrijfformulier nemen we contact met u op over de exacte ingangsdatum en het gekozen tijdstip van de lessen.

Algemene voorwaarden SwimDay 2021